Service complet

Service autorizat RAR

În cadrul atelierului nostru de service auditat şi certificat anual de Registrul Auto Român (RAR) executăm toate lucrările de întreținere și reparații necesare vehiculului dumneavoastră:

lucrări de revizie și întreținere periodică
întreținere şi reparaţii sisteme de frânare, direcție, suspensie, electrice, climatizare, evacuare
montaj de accesorii
lucrări de caroserie & constatări daune
inspecţii tehnice periodice (ITP)
managementul lucrărilor

Receptie service

Telefon programari mecanica: (0244) 40.29.20 / 21

E-mail: programareservice@eurialploiesti.ro

Telefon receptie mecanica: (0244) 40.29.20 / 21


DOTĂRI ATELIERE

Ne desfășurăm activitatea în 4 posturi de lucru pentru lucrari autoturisme si utilitare si 1 stand computerizat pentru verificarea sistemelor de directie (folosit si pentru autovehiculele care sunt echipate cu punte spate articulata, directional.
elevatoare
standuri geometrie computerizată
standuri dejantat / jantat / echilibrat roţi
sisteme încărcare / verificare instalaţii climatizare
aparatură reglaj faruri
testere diagnoză
toate utilajele, sculele şi SDV-urile specifice

PERSONAL

Tot perosnalul nostru beneficiază de cursuri de specializare regulate, atât în România cât și străinătate, efectuate de Constructorii pe care-i reprezentăm.

Specialiști (consilieri service, tehnologi, mecanici, electricieni) sunt pregătiți să evalueze, să ofere consultanță și să efectueze orice lucrare de care are nevoie autovehiculul dumneavoastră.

ACREDITĂRI

Atelierul îndeplinește criteriile de selectivitate și standardele în domeniu și este autorizat anual de următorii producători de automobile: Peugeot, Citroen.

Totodată suntem auditaţi şi certificați anual de Registrul Auto Român (RAR), pentru efectuarea tuturor lucrărilor auto (mecanice, electrice, de caroserii) pentru toate autovehiculele în circulație pe teritoriul României.